Internet

Het laatste Internet nieuws:

Oude of defecte koelkast: vervangen of repareren?

Als je koelkast een dagje ouder wordt, is het wellicht beter voor je portemonnee én het milieu om hem te vervangen. In dit artikel behandelen we wanneer een (simpele of professionele) reparatie rendabeler is en wanneer je misschien beter een nieuwe kunt kopen.

Fri, 13 Dec 2019 11:21:00 GMT

Microsoft geeft Windows 10 een nieuw logo

Microsoft werkt aan een nieuwe set iconen voor Windows 10 en bijbehorende apps. De nieuwe iconen zijn ontworpen volgens het Fluent Design en moeten het besturingssysteem een consistentere look geven.

Fri, 13 Dec 2019 10:31:00 GMT

Wat te doen nu het einde van Office 2010 in zicht is?

Office 2010-gebruikers worden met een pop-up gewaarschuwd dat de ondersteuning over tien maanden vervalt. Je hebt dus nog even, maar het wordt tijd om naar een alternatief te zoeken. We nemen de opties met je door.

Thu, 12 Dec 2019 12:00:00 GMT

Deze kindersmartwatches zijn kinderlijk makkelijk te hacken

Beveiligingsonderzoekers van Rapid7 ontdekten dat verschillende smartwatches voor kinderen nog steeds een belabberde beveiliging hebben, van slechte SMS filtering tot een hard coded wachtwoord.

Thu, 12 Dec 2019 11:12:00 GMT

Gameportaal GOG geeft gratis games weg

Als je dacht dat het aanbiedingenseizoen voorbij is nu Black Friday, Cyber Monday en Sinterklaas achter ons liggen, dan heb je het mis. De tijd om te stunten met software (games in het algemeen) is aangebroken en Good Old Games bijt het spits af met de GOG Wintersale en een giveaway.

Thu, 12 Dec 2019 10:06:00 GMT


Neem contact met ons op!

We horen graag wat uw online plannen zijn.

Contact met Yunic!

Vergeet niet uw contact gegevens mee te sturen! ×

The only limit to your impact is your imagination and commitment Anthony Robbins

×