Heeft u een Coldfusion ontwikkelaar of Coldfusion programmeur nodig?

Neem dan snel contact op met ons. Wij kunnen een Coldfusion-ontwikkelaar op locatie leveren. Ook kunnen we als Coldfusion-consultant advies geven. Yunic heeft jaren ervaring, als CFML-programmeur, binnen diverse grote en kleine organisaties. Wij zorgen ervoor dat u Coldfusion / CFML het beste gebruikt in uw organisatie.    

Java

Java is de programmeertaal achter Coldfusion en Railo. Alle applicaties die ontwikkeld worden zijn dan ook volwaardige Java applicaties (J2EE) en kunnen ook als zodanig ingezet worden. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van bestaande Java libraries, hierdoor zijn diverse koppelingen met andere systemen snel gerealiseerd. 


Coldfusion

Adobe Coldfusion is een tag-gebaseerde programmeertaal voor webapplicaties en webservices. Er zijn beduidend minder lijnen code benodigd dan bijvoorbeeld met ASP, PHP of JSP. Hierdoor is uw webapplicatie snel ontwikkeld en kan het snel ingezet worden. Bovendien is Coldfusion een framework dat draait op Java, een bewezen technologie! 

Coldfusion certified professional

The ColdFusion Developer Certification represents a professional level of expertise and demonstrates the competency of a ColdFusion developer.

Alle benodigde kennis om goede webapplicaties te ontwikkelen is in huis. Yunic heeft veel ervaring met zowel kleine applicaties evenals het opzetten van complexe grote systemen. Voor elk traject wordt gekozen voor een praktische aanpak, die schaalbaar is voor de toekomst.

Uw kunt bij ons ook terecht voor een Railo ontwikkelaar

Een nieuwe trend binnen Coldfusion-ontwikkelaars is de opensource versie van Coldfusion, namelijk Railo. Yunic heeft naast de Adobe-versie ook ervaring met het ontwikkelen van applicaties in Railo. Dure licenties voor Coldfusion horen dan direct ook tot het verleden.

Neem contact met ons op!

We horen graag wat uw online plannen zijn.

Contact met Yunic!

Vergeet niet uw contact gegevens mee te sturen! ×

The only limit to your impact is your imagination and commitment Anthony Robbins

×