Heeft u een PHP ontwikkelaar of PHP programmeur nodig?

Neem dan snel contact op met ons. Wij kunnen een PHP-ontwikkelaar op locatie leveren. Ook kunnen we als PHP-consultant advies geven. Yunic heeft jaren ervaring, als PHP-programmeur, binnen diverse grote en kleine organisaties. Wij zorgen ervoor dat uw PHP-applicatie optimaal presteerd.    

Wat is PHP

PHP is een scriptingtaal waarmee u dynamische webpagina's kunt ontwikkelen. Uw website krijgt hierdoor meer interactiviteit en zal in veel gevallen aantrekkelijker zijn om te bezoeken. PHP is afgeleid van Personal Homepage en staat voor Hypertext Pre-Processor. PHP is een scriptingtaal waarmee u dynamische webpagina's ontwikkelt. Een dynamische pagina is een webpagina die bijvoorbeeld is gekoppeld aan een database, waardoor de informatie 'dynamisch' wordt gegenereerd. Dit alles gebeurt in samenwerking met HTML. Met PHP gebruikt u bijvoorbeeld gastenboeken, forums, e-mailformulieren of zelfs complete Content Management Systemen. Dankzij PHP gaan bezoekers een interactie met uw website aan. PHP is vergelijkbaar met ASP (dat is ontwikkeld door Microsoft). Het belangrijkste verschil met ASP is dat PHP open source is. Het is dus voor iedereen vrij en kosteloos te gebruiken. Meer informatie over PHP leest u op www.php.net.

Voordelen van PHP

PHP is één van de populairste scripting talen in Nederland. Hierdoor wordt PHP door de meeste hosting partijen aangeboden op hun server. U bent dus niet meer afhankelijk van de hosting provider waar u uw webapplicatie wilt plaatsten.

Tevens is PHP een open-source taal, en daarom gratis in gebruik. Dit scheelt veel kosten in het starten van een project. Door de modulaire opzet kan de taal ook uitgebreid worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om afbeeldingen te genereren vanuit een script. 

Netwerk

Yunic heeft een uitgebreid netwerk van PHP-ontwikkelaars. Zo kunnen wij ook opdrachten waarvoor meerdere ontwikkelaars nodig zijn aannemen. Deze ontwikkelaars hebben vaak meerdere projecten eerder opgepakt, en hiermee kunnen we als team opereren. Wij hebben veel ervaring in het opzetten van nieuwe projecten, of het verbeteren van een bestaande PHP webapplicatie. 

Neem contact met ons op!

We horen graag wat uw online plannen zijn.

Contact met Yunic!

Vergeet niet uw contact gegevens mee te sturen! ×

The only limit to your impact is your imagination and commitment Anthony Robbins

×