Maatwerk webapplicatie

Een webapplicatie is een online programma. Een van de grote voordelen hiervan is dat u overal ter wereld toegang heeft tot de webapplicatie. U en uw werknemers kunnen dus altijd en overal de door u gewenste data bewerken.

Yunic automatiseert bedrijfsprocessen door maatwerk webapplicaties te realiseren. Geen grote standaardoplossingen, maar gebruiksvriendelijke op maat gesneden applicaties. Lichtgewicht, efficiënt en betaalbaar.

Een maatwerk webapplicatie voegt veel waarde toe aangezien de projectaanpak uw doelstelling en gebruikersvriendelijkheid altijd voorop staan. Onze aanpak kenmerkt zich door intensieve samenwerking en korte (tussentijdse) leveringen. Iedere cyclus resulteert in tastbaar en werkend eindproduct.

Techniek

Een webapplicatie kan in verschillende programmeertalen worden geschreven, dit is afhankelijk van het type webserver dat voor de applicatie wordt gebruikt. Meestal maakt een webapplicatie gebruik van een database om grote hoeveelheden data structureel op te slaan. Ook is een webapplicatie vaak modulair opgebouwd, omdat de verschillende gebruikers uiteenlopende eisen hebben.

Veel systemen bevatten dezelfde informatie zoals klantgegevens. Doordat deze gegevens op meerdere plaatsen moeten worden bijgehouden, is het waarschijnlijk dat hier op den duur fouten in ontstaan. Yunic is gespecialiseerd in het koppelen van systemen. Er zijn koppelingen mogelijk op bijvoorbeeld; ERP, CRM, HRM en e-commerce systemen.

Yunic heeft ervaring met de volgende tools voor webapplicaties:

  • PHP
  • Java
  • Coldfusion/Railo
  • Javascript
  • Webservices
  • Diversie API's zoals PSP's, Google

Yunic heeft veel ervaring in huis op het gebied van het realiseren van degelijke webapplicaties. Wij maken applicaties waar mensen blij van worden, correct en gebruikersvriendelijk.

Neem contact met ons op!

We horen graag wat uw online plannen zijn.

Contact met Yunic!

Vergeet niet uw contact gegevens mee te sturen! ×

The only limit to your impact is your imagination and commitment Anthony Robbins

×