Wilt u een mobiele website?

Yunic heeft jarenlange ervaring met het werken met mobiele websites. Zolang geleden dat het nog WAP genoemd werd, WAP is de afkorting voor Wireless Application Protocol. Via dit browsermedium wat het mogelijk om 4 tot 6 tekstregels te tonen, vanaf Internet. Bij grote teksten was het mogelijk om te scrollen. 

Van vroeger naar nu

De WAP tijd ligt momenteel achter ons. De nieuwe trend zijn websites met een responsive webdesign. Websites die gebouwd worden volgens de principe van responsive webdesign passen zich aan naar het gebruikte formaat beeldscherm. Zo schaalt een responsive website bijvoorbeeld automatisch lettertypes naar een optimaal formaat en wordt er gezorgd dat afbeeldingen altijd volledig zichtbaar zijn.

Responsive webdesign

Wij raden iedereen aan bij de ontwikkeling van een nieuwe website, om over te stappen naar een responsive webdesign. Hiermee dient u iedere bezoeker. Immers steeds meer onderzoeken ( bijvoorbeeld van het CBS) tonen aan dat dit een groeiende trend. Met een gedegen responsive webdesign kan u mee met deze trend. 

Enthousiast geworden?

U wilt ook elke Internet bezoeker, van laptop tot smartphone, bedienen via uw website? Neem dan snel contact op met Yunic. Wij zullen de mogelijkheden en kansen bespreken voor uw website. 


TIP: Bezoek ook de website van Yunic op uw mobiel, u zult zien hoe prettig deze in gebruik is op uw mobiele apparaat. 


Neem contact met ons op!

We horen graag wat uw online plannen zijn.

Contact met Yunic!

Vergeet niet uw contact gegevens mee te sturen! ×

The only limit to your impact is your imagination and commitment Anthony Robbins

×