Internet projectmanagement

Van voorbereiding tot realisatie Ben je op zoek naar een ervaren projectmanager voor het ontwikkelen van een website of andere online service? Wij pakken dit graag voor je op. Yunic begeleid projecten van start tot einde. Daarbij worden het budget, planning en communicatie goed in de gaten gehouden. Op gestructureerde wijze gaan we aan het werk. Kennis en kunde brengen we in. We gaan voor meerwaarde.

Veranderende omstandigheden

Een internetproject vergt een goede voorbereiding. Tijdens een project kunnen omstandigheden weer veranderen. Internet technieken en mogelijkheden blijven zich ontwikkelen. Net als organisaties. Onze projectmanagers kunnen inschatten wat de veranderingen betekenen voor het project, door hun kennis en ervaring.

Voorbeelden

  • Nieuwe navigatiestructuur van de website
  • Concepttesting nieuwe website
  • Begeleiden ontwikkeling nieuwe website

Scrum

Scrum is een raamwerk voor agile management ("flexibel beheren") van softwareontwikkeling. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams die in korte sprints (iteraties van vaste lengte van 1-4 weken) werkende software opleveren. Samenwerking, communicatie en teamgeest zijn hierbij sleutelwoorden. Scrum is een term die afkomstig is uit de rugbysport. Bij een scrum probeert de ene groep spelers de andere weg te duwen om de bal te verkrijgen. Kenmerkend bij de scrum methode is, dat niet wordt afgewacht of de vorige fase afgelopen maar dat de fasen kunnen overlappen.

Bij Yunic gebruiken we zoveel mogelijkheden technieken van scrum. Hierdoor heeft u in korte tijd software waarmee u meerwaarde kan creëren voor uw business.

Wilt u samen met Yunic kijken hoe we jouw uitdaging aan kunnen pakken? Neem voor een kennismaking contact met ons op.

Neem contact met ons op!

We horen graag wat uw online plannen zijn.

Contact met Yunic!

Vergeet niet uw contact gegevens mee te sturen! ×

The only limit to your impact is your imagination and commitment Anthony Robbins

×