Uw wilt een nieuwe website

U bent erover aan het denken een nieuwe website te laten maken en tijdens uw zoektocht op het internet terecht gekomen bij Yunic. Om u de keuze wat makkelijker te maken hebben we zo duidelijk mogelijk omschreven hoe een nieuwe website bij ons ontwikkeld wordt.

Werkwijze

In een eerste overleg inventariseren we uw wensen. Wij communiceren graag face-to-face en zullen graag op de koffie komen voor een persoonlijk gesprek.

U kunt denken over vragen als:

  • Wat wil ik bereiken met mijn site?
  • Wie wil ik bereiken?
  • Welke kleuren spreken mij aan?
  • Houd ik van een zakelijke stijl of meer creatief?
  • Wil ik voornamelijk met tekst werken, of veel met afbeeldingen?
  • Hoe ga ik mijn site onderhouden?
  • Hoe ziet mijn kostenplaatje eruit?

Projectplan

Op basis van de intake schrijft Yunic een projectplan. Daarin komt te staan welke producten Yunic u kan leveren. U zult op basis van uw wensen verschillende keuzes krijgen. Daarnaast wordt beschreven wat uw aandeel in onze samenwerking is. Een tijdslijn voor het bouwen van de website wordt uitgeschreven. Zijn we het hierover eens dan bekrachtigen we dit met een handtekening en kan de samenwerking van start gaan.

Concept nieuwe website

Yunic maakt een basisontwerp voor uw website en u communiceert concepten van uw tekst en beeldend materiaal.

Deze fase van van overleg gaat handig per e-mail. Stapsgewijs wordt een valide website gebouwd.

Als het concept is goedgekeurd

Voor het hosten van uw website op het internet hebt u een domeinnaam en een provider nodig. Yunic kan in samenwerking met haar technische partners helpen bij het kiezen van een strategische domeinnaam en het zoeken van een bij uw website passende provider.

Zoekmachines..

Voor de site goed vindbaar is in zoekmachines op het internet gaat er wat tijd overheen. Het verkrijgen van linken, op bijvoorbeeld gerelateerde startpagina's, naar uw site is erg belangrijk. Yunic helpt u hiermee op weg, of kan dit tegen meerkosten voor u doen.

Het resultaat

Een professionele zoekmachine vriendelijke website die uitstraalt wat u bedoelt, gebouwd met valide code volgens de webstandaarden van het W3C.

Neem contact met ons op!

We horen graag wat uw online plannen zijn.

Contact met Yunic!

Vergeet niet uw contact gegevens mee te sturen! ×

The only limit to your impact is your imagination and commitment Anthony Robbins

×