Zoekt u een programmeur, developer, ontwikkelaar, IT-manager of een andere IT-professional?

Neem dan contact op met Yunic. Als ervaringsdeskundige op het gebied van Internet applicaties wordt Yunic regelmatig gevraagd door zowel kleine projecten of werk aan grote applicaties.


Wij kunnen programmeurs voor u op locatie plaatsen, of wij kunnen voor u op afstand werken. Ook voor een 'internet klusjesman' kunt u bij ons terecht. Wij hebben ook oog heeft voor de creatieve, functionele en inhoudelijke kanten van de zaak.

Bij ons staat kwaliteit voorop

Veel Internet projecten stranden. Dit komt vaak doordat er veel programmeurs aan het werk zijn zonder ervaring en/of opleiding. Kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats!

Onze programmeertalen

Bij Yunic hebben we de volgende software technieken in huis:

  • Java ( Coldfusion, Railo )
  • PHP
  • NodeJS
  • HTML
  • Javascript + jQuery + AngularJS
  • CSS

Wat is eigenlijk een programmeur?

Een softwareontwikkelaar is een persoon die zich bezighoudt met het programmeren van software. Met de term kan ook een volledig bedrijf bedoeld worden. Een softwareontwikkelaar wordt ook wel programmeur, computerprogrammeur of applicatieontwikkelaar genoemd. Het beroep wordt in het Engels (software) developer genoemd. Een bedrijf dat software uitgeeft wordt een softwarehuis of een softwarebedrijf genoemd.
In de begindagen van de computer hield een programmeur zich nog bezig met de hardware en programmeerde zij (zelden hij) de computer door het maken van de nodige verbindingen, bijvoorbeeld door het plaatsen en verwijderen van stekkers en/of verbindingen. Tegenwoordig bestaan er programmeertalen die de programmeur veel hulpmiddelen aanreiken.

Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact met ons op, en wij kunnen via een persoonlijk gesprek zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact met ons op!

We horen graag wat uw online plannen zijn.

Contact met Yunic!

Vergeet niet uw contact gegevens mee te sturen! ×

The only limit to your impact is your imagination and commitment Anthony Robbins

×