Wat is SEO (zoekmachine optimalisatie)?

Hoe zorg ik dat mijn website beter wordt gevonden?

Heeft u al een website, maar heb je het idee dat er meer uit te halen valt? Het is verleidelijk om een nieuwe website te laten maken. Bespaar geld en steek je energie in het verbeteren van uw website. Dat levert vaak veel meer op.

Niemand leest de Gouden Gids meer, mensen gebruiken zoekmachines om hun leveranciers te vinden. U heeft dus een probleem als je niet goed scoort in zoekmachines. U kunt natuurlijk adverteren bij Google, maar zorgen dat je site in de 'gewone' zoekresultaten komt, is ook belangrijk. Om de optimale mix te krijgen, moet je zowel je site optimaliseren (SEO) voor zoekmachines als Google Adwords inzetten om op veel meer relevante zoektermen gevonden te worden (SEA).

Search Engine Optimalization oftewel zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat uw website een hoge positie krijgt in de zoekresultaten. Bij Google gaat het dan dus over de resultaten in het midden van de pagina. Bij SEO gaat erom hoe je website is opgebouwd en is ingericht, zodat de zoekrobot van de zoekmachine je een hoge positie geeft. Dit heet ook wel crawlen.

Yunic heeft expertise

Als u geïnteresseerd bent in uw positie op Internet, over het algemeen of interessanter nog tegenover uw concurrenten. Dan kunt u bij ons uw website laten onderzoeken. U krijgt een gedegen rapport met verbeterpunten, eventueel in vergelijken met één of meerdere concurrenten.

Neem contact met ons op!

We horen graag wat uw online plannen zijn.

Contact met Yunic!

Vergeet niet uw contact gegevens mee te sturen! ×

The only limit to your impact is your imagination and commitment Anthony Robbins

×