Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Yunic. Via het bladersysteem kunt u terug gaan en oude nieuwsberichten teruglezen.

Item 1 t/m 1 van 4

Nieuwsbericht op wijnoordholland.nl

ONDERNEMER VAN DE DAG 

Joeri Bijl begon in april 2010 met Yunic in Beverwijk. Na enkele jaren bij zijn ouders als ICT'er te hebben gewerkt wilde hij vrijheid. Van het starten als freelancer heeft Joeri geen moment spijt gehad.
 
 
Wie ben ik:
Ik ben Joeri Bijl, 31 jaar en opgegroeid in Beverwijk. Ik heb het meeste geleerd vanuit de praktijk, met mijn IT opleiding als goede bodem. Voordat ik aan de slag  ben gegaan als zelfstandig, ben ik in dienst geweest bij diverse bedrijven, voornamelijk in de e-commerce en finance. Hierdoor ben ik in staat om snel mee te draaien in een team en kan daarnaast snel begrijpen wat de klant precies wil. Ik heb hiervoor gewerkt bij MultiSafepay.
 
Belangrijkste inspiratiebron?
Ik heb meerdere personen & blogs die ik online volg. ëën van de meest inspirerende is Ben Nadel, ondernemer en kundig ontwikkelaar gevestigd in New York. Hij experimenteert veel met nieuwe technieken, en heeft een praktische aanpak voor IT 'problemen'. 
 
Op welke ondernemer bent u jaloers en waarom?
Ik ben niet snel jaloers op andere ondernemers. Ik probeer bij elk project goede punten mee te nemen, zodat ik deze het best kan toepassen bij een nieuw project. 
 
Bedrijf CV:
Mijn bedrijf heet Yunic en is gevestigd in Beverwijk. Ik ben het bedrijf begonnen in april 2010. Wat ik doe is het ontwikkelen van internet applicaties en/of het begeleiden hiervan.
 
Waarom bent u met het bedrijf gestart? 
Ik ben opgegroeid met het ondernemen in mijn bloed. Mijn beide ouders zijn ondernemers, en hebben een grote praktijk voor fysiotherapie opgericht in de IJmond. Na een aantal jaar in dienst te zijn geweest als IT'er, is de vrijheid bij het ondernemen de drijfsfeer geweest om voor mezelf te starten. Bij elk project geniet ik nog elke minuut van deze beslissing. Daarnaast heb ik de vrijheid om zelf te bepalen wat ik ga doen. Ga ik bijvoorbeeld meewerken aan een groot project bij de ING, of kies ik voor een relatief 'klein' online product waar ik sneller nieuwe technieken kan toepassen. 
 
Hoe komt u aan uw klanten?
Voor opdrachten heb ik diverse contacten bij de 'grotere' interim bureaus. Af en toe komt er een leuke opdracht langs bij een online opdrachtenbank zoals freelance.nl. Echter de meeste opdrachten komen via mond tot mond reclame naar mij toe. 
 
Voor de toekomst wil ik steeds meer samenwerken met andere freelancers zowel in Nederland als daarbuiten. 
 
Wat is uw meest succesvolle product/dienst en waarom?
Mijn succesvolste dienst is mijzelf verhuren als consultant/developer. Vanwege mijn ervaring in het ontwikkelen van internet applicaties wordt ik veel ingezet bij projecten in de e-commerce & finance branche. Echter naast de technische skills bezit ik ook een goede bedrijfskundige kijk op zaken en kan ik (zeker voor een IT'er) uitstekend communiceren. 
 
Wat is uw laatste grote investering geweest?
Onmisbaar voor een IT-freelancer, mijn laptop.
 
Wat is uw laatste grote succes geweest?
Meegewerkt aan het project FitVermogen.nl van ING Investment Management, een online beleggersplatform voor consumenten. 
 
En tegenvaller?
Een groot project is afgeketst vanwege afspraken met de verkeerde personen van het bedrijf. Hierdoor heb ik wel geleerd dat je snel met de juiste mensen aan tafel moet zitten. 
 
Waar heeft u het laatste het meest fors op bezuinigd, en waarom?
Ik werk alleen daarom heb ik geen kantoorruimte extern nodig. Mijn kantoor is thuis, of op locatie. Administratie doe ik in de Cloud. 
 
Hoe kijkt u tegen de toekomst aan?
Prima, ik merk dat de markt voor IT freelancers flink aantrekt. Voor de toekomst wil ik steeds meer samenwerken met andere freelancers zowel in Nederland als daarbuiten.  

 

Neem contact met ons op!

We horen graag wat uw online plannen zijn.

Contact met Yunic!

Vergeet niet uw contact gegevens mee te sturen! ×

The only limit to your impact is your imagination and commitment Anthony Robbins

×