Freelance javascript developer

Yunic heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van Javascript applicaties als frontend developer. Of het nu gaat om de implementatie van jQuery plugins, of een optimalisatie van uw webapplicatie. Echter is het natuurlijk ook mogelijk om een gehele applicatie in AngularJS te schrijven.

AngularJS

Een goed gestructureerde framework binnen de Javascript wereld is AngularJS. Dit framework, ondersteund door Google, zorgt ervoor dat vele server taken worden overgenomen door de client (een bezoeker van een website). Hiermee wordt de benodigde rekenkracht verdeelt over ieder bezoeker, zodat de server zich kan concentreren op andere zaken. De server wordt dus ontlast, en uw website kan meer bezoeker aan dan voorheen.

Tevens is het mogelijk om via die framework, gestructureerde JavaScript applicaties te schrijven. Object georienteerd en met herbruikbare HTML views. Een belangrijk onderdeel van een degelijk JavaScript applicatie is de onderhoud. Een gedegen structuur, zoals bij AngularJS ook mogelijk is. 

 

Een ander groot voordeel is de koppeling tussen Javascript en HTML. Hiermee kan de ontwikkelaar snel interactie ontwikkelen voor bijvoorbeeld formulieren of tabellen. Het gevoel van een webpagina verdwijnt, en de Internet applicatie krijgt steeds meer de vorm van een 'normale' applicatie. 

 

jQuery

jQuery is een Javascript-bibliotheek om het aanmaken van applicaties en functies te vereenvoudigen. Om jQuery op een website te laten werken, is een basisbestand met code nodig. Dankzij dit bestand worden acties gemakkelijk uitgevoerd zonder dat er extra code voor geschreven moet worden. jQuery is geschikt voor alle nieuwe a-klasse browsers.

 
Websites als Google, WordPress en Digg maken veelvuldig gebruik van jQuery om hun scripts te laten werken.

 

 

 

Neem contact met ons op!

We horen graag wat uw online plannen zijn.

Contact met Yunic!

Vergeet niet uw contact gegevens mee te sturen! ×

The only limit to your impact is your imagination and commitment Anthony Robbins

×